2100 Gödöllő, Kotlán Sándor utca 3.

Egyedi termék és egyedi alkatrészgyártás

Cégünk főként zártszelvény szerkezetek, alkatrészek és célgépek gyártásával foglalkozik, de tervrajzok alapján vállaljuk az egyedi tervezésű fémszerkezetek és az egyedi alkatrészek gyártását is, amelyek a tervrajznak megfelelően száz százalékos egyezéssel készülnek el. Egy egyedi alkatrész gyártása esetén először is felmérjük az ügyfél igényét, majd ezután megvizsgáljuk, hogy milyen kialakítású termékre van szüksége, és hogy milyen területen kerül majd felhasználásra. Ezek alapján fogjuk tudni eldönteni, hogy milyen alapanyag szükséges az adott produktum elkészítéséhez.

Ügyfeleink számára a teljes gyártási folyamatot biztosítjuk az alapanyagok beszerzésétől kezdve, a tervezésen át, egészen a kivitelezésig. Termékeink a saját üzemünkben készülnek el, és törekszünk arra, hogy a gyártás folyamatába minél kevesebb alvállalkozót kelljen bevonni. Gépparkunkat folyamatosan fejlesztjük és bővítjük annak érdekében, hogy nagyobb kapacitást és jobb minőséget tudjunk biztosítani az ügyfeleink számára. Termékeink többféle anyagminőségből készülnek, mint például szénacél, rozsdamentes acél (inox), alumínium és réz.

Milyen igényekkel kereshet minket?

 

Foglalkozunk nem egyedi alkatrészek gyártásával is, amelyek olyan széria termékek, amiket multinacionális nagyvállalatoknak szállítunk ki. Ezeknek a gyártása üzemeinkben folyamatos, ilyenek termékek például az asztalok, állványok, polcok, szekrények, kameratartók, földelő rézsínek és távtartók.

Cégünk több mint harminc éves szakmai tapasztalattal rendelkezik, és a kezdetektől fogva számunkra az a legfontosabb, hogy a megrendelt termékeket a lehető legjobb minőségben és a lehető legrövidebb határidővel készítsük el. Cégünk egyik legnagyobb erénye a precíz és pontos munkavégzés, ami kifejezetten fontos egy egyedi alkatrész legyártása folyamán. Büszkék vagyunk arra, hogy napjainkra széles ügyfélkört sikerült kiépítenünk.

Korábbi munkáink

Kérjen ajánlatot!