2100 Gödöllő, Kotlán Sándor utca 3.

Üzletpolitikánk

A kezdetek óta célunk, hogy szolgáltatásunk minősége vevőink igényeinek és elvárásainak a legjobban megfeleljen, ezáltal vevőink elégedettségét és a társaság iránti bizalmát növeljék.

Ezért vezetőségünk minden intézkedésével arra törekszik, hogy a gazdaságos működés figyelembevételével a mindenkori személyi és tárgyi feltételeket olyan szinten biztosítsa, ami megfelelő hátteret nyújt céljaink eléréséhez.

Ferenczy Imre Alapító

Harmadik generációs családi vállalkozás

Cégünk 1990-ben alapított, folyamatosan fejlődő, komoly szakmai múlttal rendelkező családi vállalkozás, főbb tevékenységeink TEÁOR’08 szerint 25.11 Fémszerkezet gyártása, ezen kívül fémmegmunkálással (TEÁOR 25.62) és alkatrészgyártással (TEÁOR 25.73) is foglalkozik.

Büszkék vagyunk rá, hogy 100%-ban hazai családi vállalkozásunkat, immáron a 3. generáció viszi tovább. A cég fejlődése az elmúlt évtizedekben folyamatos volt, üzletpolitikánkban kiemelt figyelmet fordítottunk a minőségre és a megbízhatóságra, míg a hasznot folyamatosan a cég fejlesztésére fordítottuk. Továbbá rendelkezünk ISO 9001:2015 minőségirányítási rendszerrel.

A cégünk elsősorban, mint beszállító, egyedi tervezésű szerkezeteket, gyártósori elemeket és célgépeket állít elő, a legkülönbözőbb alapanyagokból (szénacél, rozsdamentes acél, edzhető fémek, alumínium, réz, műanyagok és fa). Napjainkra széles ügyfélkört építettünk ki és állandó ügyfeleink megbízható partnerekké váltak, ezáltal jó hírnevet szerzetünk a piacon.